DIETA CARE-ŢI IA OCHII…

poza-dieta

Dorinţa de a slăbi le-a determinat pe femei să apeleze la cele mai bizare metode. Moda apărută însă mai nou în Hong Kong te lasă cu gura căscată.

Cine are nevoie de mâncare, când te poţi hrăni cu… soare?! Cel puţin asta este convingerea tot mai multor femei din China. chinezoaiceEle consideră că atunci când consumi energie solară în loc de alimente, nevoia de mâncare a corpului se reduce. Mai mult, adeptele acestei ,,diete” cred că astfel li se poate îmbunătăţi vederea, dar şi calitatea somnului.

Femeile se adună pe plajă la răsărit sau apus şi îşi iau ,,porţia” de soare, protejându-şi faţa cu batiste sau ochelari. Aşa-zisa terapie se face prin expunerea treptată la raze. pay-sun-eatingMai întâi 10 secunde, apoi zilnic se adaugă alte 10, iar după nouă luni se ajunge la performanţa de 44 de minute petrecute fixând soarele cu ochii…

Unele au mărturisit că au ajuns să mănânce mai puţin, altele au înlocuit de tot câteva mese cu şedinţa de ,,hrană cu soare”.

Medicii nu sunt însă deloc entuziasmaţi de noua născocire. Dermatologii şi oftalmologii susţin că oricât s-ar proteja femeile cu umbrele, ochelari sau batiste, razele ultraviolete sunt foarte dăunătoare. Aşa că, de la probleme cu greutatea, femeile care aleg această dietă pot ajunge să aibă probleme de vedere sau de piele.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s