HOTELUL CARE-ŢI DĂ PALPITAŢII

poza-hotel

Unul dintre cele mai deosebite hoteluri din lume se află la Cusco, în Peru. Camerele sunt de fapt trei capsule transparente, care sunt lipite de coasta unui munte. scary-see-through-suspended-pod-hotel-peru-sacred-valley-9-600x399Priveliştea este impresionantă, pentru că se vede Valea Sacră a incaşilor, odată inima imperiului.

Fiecare capsulă a hotelului Nature Vive Skylodge are 2,5 X 7 metri şi este construită din structură de aluminiu şi panouri din policarbonat. Înăunatura-vive9ntru sunt patru paturi, o mică zonă pentru luat masa şi o baie, astfel încât să poată fi găzduite opt persoane.

Cu siguranţă este o experienţă unică să dormi în capsule, family-trippentru panorama de care te poţi bucura de la o altitudine de 1300 de metri.

Dacă ai însă rău de înălţime, nu este o idee bună să te aventurezi acolo. Construcţia este într-o zonă în care doar alpiniştii ajungeau. Chiar dacă acum a fost făcută o cale ferată care să ducă turiştii aproape, oricum trebuie să te caţări pe pereţii verticali şi să mergi pe podeţe foarte înguste pentru a ajunge în capsulă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s