SHOT-UL DE FRUMUSEŢE

Doza de energie ți-o poți lua dintr-un salon de înfrumusețare. Cel puțin așa cred că se întâmplă cu multe femei. Efectul l-am simțit pe pielea mea, când, la recomandarea unei prietene, m-am dus într-un salon recent deschis chiar lângă metroul Pipera. Aveam de gand să mă tund, dar să tai doar vârfurile, adică să apelez la un serviciu ,,safe”. Am dat însă peste Alex, un hair stylist care m-a convins să îndrăznesc.

După ce m-a ,,descusut” și mi-a aflat gusturile, mi-a explicat ce schimbare ar vrea să îmi facă și nu știu cum… dar m-a convins să merg pe mâna lui. Rezultatul a fost mult peste așteptările mele, a ieșit exact ,,bobul” pe care mi-l doream, de parcă Alex mi-ar fi citit gândurile. Schimbarea a făcut-o în timp record, așa că am avut timp să mă răsfăț apoi și la manichiură 🙂 Am fost servită cu o cafea foarte bună și parcă nu mă mai dădeam dusă acasă, mai ales că design-ul salonului m-a cucerit.

Atmosfera m-a făcut să revin și să încerc și alte servicii. Am descoperit pachetele de remodelare corporală cu noul sistem LPG Alliance și pe cele de biostimuare cu Ultratone. Nu mai spun de tratamentele de rejuvenare facială care te fac să ai curajul să ieși din casă chiar și nemachiată!

Recunosc că într-o zi am ajuns la salon supărată și nervoasă, dar timpul petrecut acolo a fost ca o terapie și am plecat relaxată și cu un vibe bun. Mie-mi place să spun că la Beauty Shot îmi iau shot-ul de energie 😉

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s