VEDETELE CU CELE MAI URÂTE TATUAJE

pamela-andersonTatuajele vedetelor sunt luate drept model când cineva vrea să se inspire pentru a-şi picta corpul, mai ales dacă vrea ceva glamour. kelly-osbourneDin păcate însă, actorii sau cântăreţii faimoşi nu sunt mereu atât de creativi pe cât am putea crede. Ba chiar unii aleg să îşi facă tatuaje atât de urâte, încât am vrea să uităm de ele. Iată câteva exemple:

Pamela Anderson

Se poate ,,lăuda” cu unul dintre cele mai urâte tatuaje. Sârma ghimpată de pe braţ aduce aminte mai degrabă de ,,chiriaşii” penitenciarelor noastre.

Kelly Osbourne

Nici ea nu a fost foarte inspirată. A optat pentru două cranii turcoaz, pe care le-a imprimat pe picioare.rihanna

Rihanna

Cântăreaţa este pasionată de tatuaje, are cel puţin 25 la ultima numărătoare. Două exemple: sub sâni şi-a desenat-o pe zeiţa renaşterii, Isis, în memoria bunicii. Pentru modelul de pe picior în schimb, nu s-a mai inspirit din mitologie, ci a ales un pistol mare.chris-brown-tattoos-neck

Chris Brown

Fostul ei iubit a dorit să marcheze pe piele momentul care a declanşat un scandal uriaş în media, când i-a dat ,,o lecţie” artistei şi a desfigurat-o cu bătaia. El şi-a tatuat pe gât chipul tumefiat al interpretei.

Eve

Cântăreaţa a răspuns unei provocări lansate de un prieten, care i-a spus că nu are curajul să-şi tatueze pe sâni semnătura, două lăbuţe de animal. eve-tattoos6Eve s-a ambiţionat însă, iar ghearele se văd acum pe decolteul ei în toată splendoarea.

Justin Bieber

A început să-şi facă tatuaje la 16 ani, vârstă la care este ilegal în America. Asta nu l-a împiedicat însă, iar tema principală a desenelor pe care le-a ales este religia. Şi-a tatuat crucea, citate din biblie, iar mai nou şi-a scris pe piept ,,Son of God”, adică ,,Fiul lui Dumnezeu”. Până acum, la 22 de ani, a ajuns la nu mai puţin de 54 de tatuaje!

justin

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s