CADOUL CU CARE NU DAI GREŞ

IMG_20151119_124540Ce faină este luna decembrie! Primim multe cadouri şi mai multă atenţie. Sigur, pentru bărbaţi este bătaie de cap să aleagă ceva pentru parteneră sau pentru doamnele din familie. Dar de fapt este destul de simplu. Femeilor le place să fie răsfăţate. Aşa că, în locul unui obiect, pot fi oferite momente de relaxare la un salon de înfrumuseţare. Cu asta sigur nu dai greş!

dsc00340Vă spuneam mai demult că am fost impresionată de rezultatele obţinute de tratamentul cu LED. Într-o singură şedinţă am simţit că tenul meu a întinerit. Cei de la Nomasvello împlinesc acum 6 ani de existenţă în România şi vor sărbători alături de clienţi şi de persoane publice, exact de Moş Nicolae, pe 6 decembrie, la ora 18, la salonul din Bulevardul Unirii.

De ce îi laud? Pentru că am simţit rezultate pe propria piele şi pentru că promovează frumuseţea naturală, care, spun ei, se îngrijeşte. De când au venit în România nu au ridicat deloc preţurile.epilare_definitiva-16187

Conceptul se bazează pe preţul fix şi unisex, de 30 euro pe şedinţă. Brandul este lider mondial în Epilare Definitivă şi Rejuvenare cu IPL. Pentru că au tot felul de tratamente (anticelulitice şi de fermitate, terapii faciale de hidratare intensivă şi albire dentară BIO), aveţi de unde alege pentru un cadou care va aduce un zâmbet. Poate nu sunt cele mai mici preţuri de pe piaţă, dar saloanele, care sunt peste tot în ţară, au campanii de loializare a clienţilor şi oferte avantajoase.

Eu cel puţin mă duc la petrecerea în care celebrează frumuseţea naturală, să văd ce surprize ne-au pregătit. Şi poate găsesc şi o idee bună de cadou 🙂

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s