TOPUL VEDETELOR CARE AU DAT LOVITURA ÎN 2016

Actori, cântăreţi, fotbalişti şi producători sunt printre personalităţile care au câştigat cel mai bine în 2016.

Conform tradiţionalului clasament Forbes, în acest an, locul I aparţine unei femei. Interpreta Taylor Swift a câştigat nu mai puţin de 170 de milioane de dolari. Hit-urile sale au făcut-o să se afle în topul milionarilor încă din 2011.la-et-st-cbs-james-patterson-zoo-summer-2015-20140701

Locul doi în acest an revine tot muzicii. Trupa One Direction este cea mai bogată din lume, cu 110 milioane de dolari în 2016, în ciuda faptului că, în umă cu un an, formaţia s-a despărţit de Zayn Malik.

Locul trei îi revine scriitorului James Patterson, cu 95 de milioane de dolari. El este considerat unul dintre cei mai importanţi autori de thriller.

Următorul în top este psihologul, actorul şi producătorul american Phil McGraw, cunoscut pentru Dr. Phil Show. drphilDatorită emisiunii sale, dar şi a aplicaţiei pe care o are, a obţinut 88 de milioane de dolari.cristiano-ronaldo

Aproape aceeaşi sumă a câştigat-o şi fotbalistul Cristiano Ronaldo. În top 10 se mai află Lionel Messi, cu 81,5 milioane de dolari, dar şi artista Adele, care la 28 de ani se poate lăuda deja cu un câştig anual de 81 de milioane de dolari.

Interesant este că mult mai departe în clasament îl găsim pe Brad Pitt, cu ,,doar” 31,5 milioane de dolari în 2016, bani ce reprezintă însă cel mai probabil doar din drepturile de autor.

adele-bun

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s