CUM SĂ SPUI ,,ADIO” MAI UŞOR

poza despartiriCând e vorba de iubire există o groază de modalităţi de a o sărbători, de a o demonstra, de a ,,striga” în gura mare cât suntem de îndrăgostiţi. Toate bune şi frumoase până când se stinge flacăra iubirii. Aici vine partea cea mai grea şi ingrată pentru mulţi. Cum îi spui partenerului/partenerei că au ,,murit” fluturii din stomac şi că în loc să arzi de nerăbdare să-l vezi, găseşti orice scuză ca să vă vedeţi cât mai puţin?

phonemain_2617106aAmericanii au găsit soluţie şi pentru aceste momente delicate. Dacă n-ai curajul să-ţi confrunţi iubitul sau iubita, te ajută o agenţie specializată în…despărţiri. Sunt puse la dispoziţie mai multe oferte: de la sms-uri sau apeluri de adio, până la un pachet complet, ce conţine inclusiv un cadou. Agenţia propune să dăruieşti la despărţire biscuiţi, un film romantic, sau chiar un joc video. breakup-shopÎţi poţi lăsa însă amprenta trimiţând în pachet amintiri cu fotografii de ale tale sau chiar lenjerie intimă, cel puţin astea sunt sugestiile lor…

Cea mai ieftină metodă de ,,a-i da papucii cuiva” costă 10 dolari, iar cine are regrete mai mari, plăteşte până la 100 de dolari pentru a fi ajutat să-şi încheie socotelile cu partenerul.

Unii sunt contrariaţi de idee, considerând că cei care vor să iasă din relaţie nu-şi mai asumă nicio responsabilitate apelând la acest serviciu. Reprezentanţii agenţiei The Breakup Shop spun însă că aşa sunt evitate certurile şi despărţirile sunt mult mai ,,elegante”, printr-un mesaj oficial. Vouă cum vi s-ar părea să facă cineva ,,treaba murdară” pentru voi? :))

final despartiri

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s