CE POŢI SĂ FACI CU UN SELFIE STICK

obama selfieCe este mai enervant? Ceea ce e la modă, are şi foloseşte toată lumea. În acest caz mă refer la selfie stick. Cred ca şi voi v-aţi lovit de ,,isteria beţelor”, mai ales în concediu. Erau aşa de multe, încât aproape te fereai de ele, că na… nu voiai să strici poza oamenilor.

PAY-Trainers-learning-martial-art-techniques-using-a-selfie-stickEu sincer n-am prea înţeles de ce îi spune ,,selfie stick”, pentru că de fapt strică tot farmecul unui selfie 🙂 Adică nu-ţi mai lungeşti braţul până-ţi ies ochii, încercând să nu mişti telefonul, ci pui un soi de trepied, care de fapt face o poză cu un cadru mult mai larg, de parcă ar fi făcută de altcineva, deci nu arată a selfie.

Deşi sunt enervante, ruşii au găsit adevărata utilitate a acestor beţe: pot fi folosite cu succes pe post de dispozitiv de autoapărare. web-VAS_22Un club de arte marţiale din Rusia a iniţiat chiar un curs de autoapărare cu selfie stick. Antrenorii spun că se întâmplă ca turiştii sunt agresaţi, iar de obicei nu au nicio posibilitate de a se apăra, pentru că nu au mare lucru asupra lor, decât obiecte de valoare care fac cu ochiul tâlharilor (aparat foto, portofel etc).

Ideea armei de apărare ,,selfie stick” este deja apreciată în întreaga lume, aşa că s-a inventat şi un soi de sport numit ,,mpd-fight” (mpd vine de la monopied).fit

Pentru a învăţa să te aperi cu un selfie stick ar fi de ajuns 5 ore de antrenament, iar cei care predau astfel de cursuri spun că după lecţii poţi face faţă şi unui tâlhar pregătit în arte marţiale (sincer, mă cam îndoiesc).

Este bine de ştiut totuşi că nu dai bani pe un astfel de dispozitiv doar pentru a face un ,,pseudo” selfie, ci îl poţi folosi în mai multe feluri.

Aş spune eu că te mai poate ajuta să te scarpini pe spate şi să agăţi lucrurile care sunt puse prea sus în casă şi la care nu ajungi :)) Practic vorbim de un selfie-help 🙂

Publicitate

2 gânduri despre “CE POŢI SĂ FACI CU UN SELFIE STICK

  1. In legatura cu ce ti-am scris in urma cu ceva timp,spre sfarsitul anului trecut,recunosc ca nu a fost ceva potrivit.Am spus toate acele lucruri ca unui prieten.Si atat.Nu am dorit sa te superi pe mine,si nici nu am considerat ca fac ceva aiurea.Te pup.Esti cea mai super fata.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s