CUM ÎŢI PARFUMEZI HAINELE DIN DULAP

ae21a05c94fa168e671c23104fa92f80Indiferent cât de des speli rufele, mirosul plăcut al hainelor dispare în dulap destul de repede. Căutăm mereu să cumpărăm odorizante pe care să le strecurăm printre bluze sau în sertarele cu lenjerie. Eu vă propun să încercaţi să vă faceţi singuri săculeţi parfumaţi. Iată câteva soluţii:

  • Pune într-un recipient un pumn de orez şi adaugă câteva petale de trandafir sau lavandă şi bucăţele de scorţişoară. Scented-Bow-Sachet-Tutorial-Step-13Apoi pune câteva picături dintr-un ulei esenţial care îţi place (de exemplu cocos, vanilie, măr). După ce laşi câteva minute să se impregneze parfumul în boabele de orez, împarte-l pe batiste din bumbac pe care apoi le legi făcând o fundiţă atrăgătoare.
  • Pentru a parfuma ambientul, unul dintre cele mai folosite uleiuri este cel de arbore de ceai. Poţi curăţa mobila cu această esenţă, sau poţi vărsa câteva picături pe o dischetă din bumbac, apoi pune-l într-un săculeţ.bustine_te_compost
  • Tot în săculeţi pot fi puse frunze de ceai verde vărsat, sau poţi face un mix din mai multe frunze de ceai.
  • Ia un săpun mic, precum cele pe care le găseşti la hoteluri, şi fărâmiţează-l. Adaugă flori de lavandă, iar amestecul pune-l într-un săculeţ.
  • Pliculeţele de ceai, chiar şi după ce au fost folosite, emană un parfum plăcut. Ca să le foloseşti în dulapuri, e de ajuns să le laşi să se usuce, apoi pui pe ele câteva picături de ulei esenţial 😉
Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s