CE VEDETE AU DEVENIT MAI FRUMOASE LA MATURITATE

mattew lewisVârsta îşi pune de obicei amprenta şi face ca frumuseţea să pălească. Nu se întâmplă însă aşa de fiecare dată. Vă dau câteva exemple de personalităţi pe care anii ce au trecut i-a făcut să devină mult mai frumoşi:brad pitt

Matthew Lewis, celebru personaj din Harry Potter. La primele sale apariţii era foarte plinuţ şi stângaci în interpretare. Acum a devenit un tânăr chipeş, total diferit de cum era în copilărie.

Brad Pitt pare să nu îmbătrânească. Acatrinactorul devine cu timpul tot mai atrăgător, iar ridurile parcă îl fac şi mai şarmant.

eminemCatherine Zeta-Jones era un copil simpatic încă de mică. Dar trecerea anilor a făcut-o să devină una dintre cele mai frumoase femei din lume, un adevărat sex simbol.

Eminem nu avea un look prea promiţător în adolescenţă. Mai târziu însă a reuşit să-şi facă o imagine plăcută, demnă de un adevărat rapper.avril lavigne

george cloneyAvril Lavigne a fost o adolescentă drăguţă, cu un aspect de elev conştiincios. Acum este o femeie foarte frumoasă şi o actriţă cu milioane de fani.

George Clooney a cunoscut în timp o îmbunătăţire evidentă a imaginii. Diferenţa dintre fotografiile din copilărie şi cele de acum este atât de mare, încât abia dacă-l recunoşti pe actorul după care suspină mii de femei.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s