VREI SĂ TE MUŢI? VEZI UNDE POŢI TRĂI ŞI CU 200 DE EURO PE LUNĂ!

header tari ieftineMăcar o dată în viaţă ne-a trecut prin cap să ne mutăm în altă ţară. Dacă în unele state viaţa e scumpă, există şi ţări în care poţi trăi cu 200 de euro pe lună. Mai adaugi puţin şi deja ai tot confortul. CambogiaPoate vi se pare ireal, dar aţi putea savura un cocktail la malul mării fără să cheltuiţi o avere lunar. Iată câteva ţări în care cu bani puţini poţi gusta din paradis:

1. THAILANDA – Cu 350 de euro poţi avea un trai confortabil. Chiria unui apartament cu 2 camere este de 10 euro pe lună la periferie, iar în zona Chiang este 20 de euro lunar. Dacă preferi să locuieşti pe coastă, plăteşti pe lună 60 de euro. În privinţa mâncării, cu doar 1 euro poţi să te răsfeţi în oraş cu pui, paste chinezeşti şi alte feluri tradiţionale.Filippine

2. CAMBODGIA – Cambodgia, ca şi Vaticanul, oferă o viaţă similară celei din Thailanda, dar costurile sunt chiar mai mici. 300 de euro pe lună te scapă de orice grijă. Cu 100 de euro mănânci după pofta inimii toată luna, chiar dacă în ultima vreme preţurile au mai crescut. Cu restul de bani îţi poţi plăti chiria, întreţinerea, şi să te şi distrezi.

Costa-Rica3. FILIPPINE – Mulţi turişti merg în Filippine, iar în capitala Manila găsesc o viaţă de lux, scumpă. Dar în insule se poate închiria un apartament de 2 camere cu aproximativ 100 de euro pe lună, iar mâncarea este foarte ieftină. Este adevărat, în privinţa sănătăţii, nu este una dintre cele mai sigure ţări.

4. COSTA RICA – Pentru fumătorii înrăiţi şi pentru pasionaţii de fructe, Costa Rica este locul în care ar trăi regeşte. Un pachet de ţigări este aproximativ 90 de cenţi, iar un kilogram de banane cam 20 de cenţi. BelizeUn prânz la restaurant costă 4 euro, iar un apartament cu 3 camere, pe plajă, 200 de euro. Sunt o mulţime de distracţii în Costa Rica, iar preţurile sunt convenabile.

5. BELIZE – Belize este numit ,,paradisul gratuit”, unde plajele sunt de vis, clima este minunată, iar apa spectaculoasă 🙂 Mulţi turişti merg în Belize pentru scufundări, pentru că peisajul subacvatic îţi taie răsuflarea. Un apartament pe plajă costă aproape 200 de euro pe lună, iar pentru mâncare se găsesc multe pieţe unde preţurile sunt chiar foarte mici.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s