CU ANIMALUL LA ESTETICIAN

header cateiAm înţeles că dacă eşti vedetă, mai ales la Hollywood, intervenţiile estetice sunt un ,,must”. N-ai cum să nu le faci. Măcar aşa… discret. Dacă vedeta are şi un patruped, este practic un membru al familiei, care trebuie tratat ca atare. Deci nu scapă de bisturiu, că asta e noua modă. Ştiu că vi se va părea halucinant, dar iată la ce apelează unii:tumblr_mmauvr56m81rfytb6o1_500

Medicii de la clinica Animal Medcenter din Westwood spun că cele mai solicitate intervenţii pentru animale sunt cele de reîntinerire a vaginului. Pare ciudat, dar este o procedură care reduce riscul de a face infecţii la rinichi. De altfel, chirurgii de acolo spun că multe intervenţii pot îmbunătăţi viaţa patrupedului: un lifting ajută rasele Mastiff şi Terra Nova să nu mai piardă salivă, în timp ce o operaţie la nas ajută să respire mai bine câinii din rasele Boston Terrier, Boxer şi Bulldog.

Botoxul este folosit pentru câinii în vârstă, de 13-14 ani, care au probleme cu articulaţiile.Molly the Shar Pei Pentru Chow Chow şi Sharpei se recurge la blefaroplastie, ca să se evite deteriorarea corneei.

Clienţii vin însă cu tot felul de cerinţe ciudate, iar veterinarii au povestit presei că uneori animalul vine cu un pet communicator. Un soi de medium al animalelor, specializat în comunicarea cu ele. Astfel stăpânul cere aprobarea patrupedului pentru intervenţia estetică.

Preţurile procedurilor sunt între 500 şi 2000 de dolari. De exemplu, protezele de testicule, certificate de Food&Drugs Administration, sunt pe mărimi. Cât costă masculinitatea canină? Între 73 şi 399 de dolari perechea.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s