VEDETELE, ÎN CELE MAI JENANTE MOMENTE

fergieŞi celebrităţile greşesc câteodată. Nu sunt perfecte, ba chiar trec prin momente jenante uneori. Vă dau doar câteva exemple, ca să vedeţi că oricât de prost v-aţi simţit într-o situaţie, poate fi mai rău. Şi să te şi vadă o lume întreagă…

Justin1. Cu ceva ani în urmă, Fergie, solista trupei Black Eyed Peas, a făcut efectiv pe ea în faţa publicului şi a fotografilor, aşa că momentul ruşinos a fost surprins de blitz-uri. Ea a mărturisit că a uitat să meargă la baie înainte de concert.

2. Justin Bieber e recunoscut ca fiind băiatul talentat al Americii. Într-unul din concertele sale însă, a vomitat chiar pe scenă, de două ori! RobertMai târziu a scris pe Twitter că laptele a fost o alegere proastă, lăsând să se înţeleagă că acesta a fost motivul care a provocat incidentul ruşinos.

3. Robert Pattinson s-a grăbit la ieşirea din hotelul Bowery şi a uitat să-şi închidă prohapul. Bineînţeles că un paparazzo nu a ratat ocazia să facă o poză.Jolie

4. Frumoasa Angelina Jolie a apărut pe covorul roşu la o premieră din New York cu un machiaj oribil. Fruntea şi bărbia păreau să fie date cu un praf alb, deşi era vorba de o simplă pudră. Profesioniştii în make-up au explicat că efectul poate fi dat de o pudră translucidă, care în lumina flash-urilor puternice arată ca… varul.

5. Şi Katy Perry a trecut printr-un moment stânjenitor. La MTV Latin America Awards, după ce s-a aruncat pe un tort, gest ce făcea parte din coregrafie, a alunecat pe scenă şi a căzut, oferind o imagine care a stârnit amuzamentul tuturor.

katy

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s