CUM E SĂ FII BURICUL PĂMÂNTULUI

header ziua mea 1Ce fain e când mai împlineşti un an! Eşti buricul pământului 🙂 Foarte multă lume te bagă în seamă, îşi aduce aminte de tine chiar şi pentru câteva clipe. Şi toate urările adunate îţi dau o energie pozitivă.

DSC01541_micUnii spun că mai bine setezi facebook-ul să nu arate că e ziua ta. Că aşa afli cu adevărat cine îţi sunt prietenii, cine ţine minte când te-ai născut. Eu nu văd aşa lucrurile. Eu cred că e normal să mai uiţi ziua de naştere a cuiva, asta nu înseamnă că nu îţi pasă de acea persoană. Poate eşti prins cu alte lucruri şi oricum memoria e plină cu datele părinţilor, fraţilor, altor rude etc. Aşa că e chiar bine ca facebook să-ţi reamintească de ziua unui amic. Eu m-am bucurat de toate mesajele primite şi chiar nu cred că cei care n-au apucat să-mi scrie nu-mi doresc ,,mulţi ani” :)))) DSC01591_micAm fost copleşită de mesaje, pe toate reţelele de socializare! Dacă nu era facebook, era viber sau whatsapp, sau primeam mesaje, telefoane. Cert e că abia pe la ora 14 am apucat să-mi termin cafeaua de dimineaţă 🙂 E clar că ziua de naştere trebuie declarată zi liberă!

Cum am petrecut? M-am văzut cu prietenii, vă arăt şi pozele. Nu s-a putut să-i am pe toţi lângă mine, dar a fost frumos. În plus, de o lună tot primesc daruri şi cică vor mai urma cadouri, aşa m-au ameninţat prietenii :))DSC01529

Pot să vă spun că o prietenă mi-a gătit DOUĂ torturi, ştiind că sunt dependentă de dulciuri 🙂 aşa că am intrat la regim… de torturi.

Ce dorinţă mi-am pus? M-am gândit un pic, pentru că mereu mi-e teamă de vorba aia: ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se întâmple. Mi-am pus apoi timid în gând vreo două dorinţe, dar oricum cea cu care nu poţi da greş niciodată este sănătatea. Adică în niciun caz nu poate fi nasol dacă ai parte de ea :))

Chiar dacă a mai trecut un an, nu am simţit că am îmbătrânit. Ba chiar am simţit bucurie, că am oameni lângă mine cărora le sunt dragă, cu toate nebuniile şi ciudăţeniile mele.

Vă mulţumesc şi nu uitaţi să vă trataţi zilnic cu cel puţin un zâmbet!

header ziua mea

Publicitate

2 gânduri despre “CUM E SĂ FII BURICUL PĂMÂNTULUI

  1. Superba postarea ta.Si cu ocazia zilei tale,iti urez un La Multi Ani mare cat inima ta,si sa ai in viata ta parte de acele lucruri care sa iti faca viata cat mai frumoasa 🎂🎀🎁

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s