MIREASA ,,SINGLE” ŞI NUNTA FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ

il_340x270.307239960Ştiaţi că în Brazilia miresele nu poartă lenjerie intimă? Conform tradiţiei, acest obicei le-ar purta noroc, aşa că multe lasă acasă accesoriile de sub rochie. Partea mai ciudată vine însă acum.

Un deputat brazilian a propus o lege prin care miresele să fie obligate să poate lenjerie intimă, şi să se impună şi o limită la decolteurile rochiilor. Totul, spune el, pentru că trebuie decenţă când intri într-un lăcaş de cult. Însă cică şi preoţii de acolo ar fi încurcaţi de propunere, pentru că, spun ei, cum ar fi ca înainte de ceremonie să vină vreo doi poliţişti să percheziţioneze mireasa în detaliu? 🙂30183532-foto-da-Cerca-Travels-facebook-1200x1737

Şi dacă nu v-am amuzat destul, am mai găsit o ciudăţenie. Se spune că aproape toate fetiţele cresc cu gândul la ziua în care vor deveni mirese. Dar cum socoteala de acasă nu se potriveşte mereu cu cea din târg, nu întotdeauna povestea e aşa la maturitate. Din diverse motive, multe femei rămân singure.

Am citit însă că japonezii s-au gândit la o soluţie pentru ca visul căsătoriei să nu li se năruie fetelor. O agenţie s-a specializat în organizarea de nunţi ,,single”, adică o nuntă doar cu mireasa, fără niciun soţ. 30183525-foto-da-Cerca-Travels-1200x600Serviciul oferit curpinde machiaj, stilist, buchetul de flori şi rochia mult visată, cazare la hotel şi tratament pentru corp la un salon. Doar că după ce mireasa e dichisită, se sare peste partea cu ceremonia şi se trece direct la şedinţa foto. Există şi posibilitatea să vină şi un model alături de care miresele să apară în poze, dar multe dintre ele nu au nicio problemă să apară singure.

Cică ideea chiar are succes, asta deşi preţul nu e chiar mic. Pachetul economic costă mai bine de 2000 de euro.

Publicitate

Un gând despre “MIREASA ,,SINGLE” ŞI NUNTA FĂRĂ LENJERIE INTIMĂ

  1. 🎀 E si cam cald acolo in Brazilia.Orice articol vestimentar in plus…e o problema.Deci ideea ca miresele sa nu poarte lenjerie intima la nunta,nu e un lucru rau.Umiditatea,clima de acolo te provoaca sa umblii cu haine cat mai subtiri si lejere 🎀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s