BUNICA SEXI

mellissa 2Cine spune că pentru a deveni un blogger cunoscut trebuie să fii tânăr, se înşală. O demonstrează o americancă. Mellissa55 este o femeie de 60 de ani, din Tennesse, care a devenit unul dintre cei mai cunoscuţi beauty blogger din America. Tutorialele sale ajung să aibă chiar şi peste 500 de mii de vizualizări. Eu am descoperit-o atât pe youtube, cât şi pe instagram.

mellissaMellissa are doi copii şi şapte nepoţi, este înaltă, blondă şi frumoasă. Ea spune că nu a apelat la intervenţii estetice, iar video-urile pe care le realizează, despre machiaj şi coafură, sunt marea sa pasiune. Săptămânal postează filmuleţe în care demonstrează cum îţi poţi aranja părul sau dă sfaturi despre make up, iar specialitatea ei sunt selfie-urile în faţa oglinzii. Bloggeriţa a fost beauty jurnalist şi a cunoscut astfel mulţi profesionişti în domeniul industriei frumuseţii.59-years-old-grandma-fashion-model-yasmina-rossi-10__880

Un exemplu de admirat este şi modelul Yasmina Rossi. Ea are 59 de ani şi şi-a început cariera în domeniul modelling-ului abia în jurul vârstei de 30 de ani, când cele mai multe manechine se retrag. Deşi este bunică, încă lucrează ca model, iar silueta etalată în şedinţele foto demonstrează că poate concura fără probleme cu o tânără de 30 de ani.

Deci, într-adevăr, frumuseţea nu are vârstă!

59-years-old-grandma-fashion-model-yasmina-rossi-4__880

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s