CÂT BINE POATE FACE O ASPIRINĂ!

maschera-con-aspirina-500x298-500x298Aspirina face minuni, chiar şi când vine vorba de frumuseţe. Împrospătează pielea şi atenuează multe dintre modificările ei. Datorită acidului beta-hidroxi pe care-l conţine, tenul devine mai luminos, petele se deschid la culoare, sunt eliminate celulele moarte, iar pielea este revitalizată. În plus, acţionează ca antiinflamator şi combate acneea.

Pentru asta nu trebuie să luăm zilnic câte o pastilă dacă la asta vă gândeaţi, ci putem face singuri acasă un peeling cu ajutorul aspirinei. Trebuie însă să vă pregătiţi tenul înainte, să testaţi pe o porţiune mică a feţei amestecul, ca să nu simţiţi arsuri sau să vă mănânce pielea, pentru că acest peeling usucă destul de mult tenul.DIY-HONEY-ASPRIN-FACE-MASK

Ingrediente:

– 5 aspirine
– 2 linguriţe de miere
– 1 linguriţă de iaurt

Pisaţi cele cinci aspirine până obţineţi un praf, apoi amestecaţi-l cu mierea şi iaurtul până totul devine ca o cremă.

Înainte de a aplica amestecul, asiguraţi-vă că tenul este demachiat bine. cura-del-viso-500x375-500x375Mai mult, ar fi indicat să umeziţi o bucătă de material de bumbac înainte, să o încălziţi 30 de secunde la cuptorul cu microunde şi să o puneţi pe faţă, pentru a deschide porii, ca masca să-şi facă mai bine efectul. Ştergeţi apoi faţa şi aplicaţi amestecul în strat subţire. Lăsaţi-l să acţioneze între 20 şi 30 de minute. Apoi clătiţi cu apă călduţă şi aplicaţi o cremă hidratantă.

Cel mai bine este să folosiţi peeling-ul seara, când porii nu vor mai fi expuşi radiaţiilor solare. Totodată nu trebuie folosit foarte des, pentru că ar putea reduce grăsimea naturală a pielii şi să o usuce exagerat. De două sau trei ori pe lună este suficient. Rezultatele vor fi vizibile încă din prima lună. Puteţi curăţa astfel şi alte zone ale corpului, precum coatele, genunchii şi chiar zona de sub braţ.

Şi uite aşa aspirina poate face minuni! 🙂

Publicitate

Un gând despre “CÂT BINE POATE FACE O ASPIRINĂ!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s