ACTORII DE LA HOLLYWOOD, ÎNAINTE ŞI DUPĂ OPERAŢIILE ESTETICE

kimVedetele şi chirurgia estetică par să se potrivească mănuşă, ba chiar sunt dependente una de cealaltă.sandra_bullock

megan foxPentru unele staruri, retuşurile din bisturiu s-au dovedit a fi adevărate minuni. Sandra Bullock şi-a remodelat nasul, iar Megan Fox a făcut mai multe ajustări (rinoplastie, umplerea buzelor, laser pentru a scăpa de acnee, pistrui, dar şi injecţii cu botox).

O nouă înfăţişare a căpătat şi Kim Kardashian, care nu s-a oprit la operaţia de la nas. Cea mai cunoscută intervenţie suferită este cea de implant în partea dorsală.

Lindsay-Lohan-botoxDe la retuş până la obsesie nu este însă decât un pas uneori, aşa că destule vedete au exagerat cu operaţiile estetice, devenind de nerecunoscut. joan-rivers-plastic-surgeryLindsay Lohan a prins gustul celebrităţíi încă de la 3 ani, aşa că în disperarea de a arăta mereu bine, deja de la vârsta de 20 de ani şi-a făcut mai multe intervenţii, de la silicoane la facelift. Puţini sunt însă cei care apreciază rezultatul operaţiilor ei.

La AŞA NU se încadrează şi Joan Rivers, care nu a mai ţinut şirul operaţiilor estetice.

Donatella-Versace1Donatella Versace a vrut probabil să aibă buzele cele mai mari din lume. Cert este că după toate retuşurile făcute nu a reuşit decât să-şi atragă multe comparaţii cu personajele din ,,The Muppets”.

Dacă vorbim despre rezultate dezastruoase, sunt multe exemple, printre care Lara Flynn Boyle, Mickey Rourke şi Melanie Griffit, care au fost desfiguraţi de ajustările menite iniţial să-i înfrumuseţeze.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s