UN ALTFEL DE SANDVIŞ

Pâinea e gustoasă, dar nu prea bună pentru sănătate. Dar cum altfel să mănânci un sandviş? Uite câteva idei pentru a înlocui pâinea:

Panino-di-insalata-di-cetriolo-500x2621. SANDVIŞ DE CASTRAVETE – Castravetele este plin de apă, antioxidanţi, vitamine şi minerale. Combinându-l cu alte ingrdiente, poate ieşi un sandviş gustos. Luaţi un castravete mediu, 1 sau 2 felii de brânză (după gust), 2 felii de şuncă. Scoateţi miezul castravetelui şi umpleţi cu brânză şi şuncă, sau cu ton, după gust, iar ca sos folosiţi iaurtul.

panino-di-peperone-rosso-500x2902. SANDVIŞ DE ARDEI – Gustul ardeiului se potriveşte de minune cu carnea şi cu alte legume. Ingrediente: 1 ardei roşu, 1/2 ceapă, 2 felii de şuncă, foi de salată sau spanac. Tăiaţi ardeiul în jumătate, eliminaţi seminţele şi puneţi umplutura. Ideal este să căliţi un pic ceapa şi şunca, pentru a fi totul şi mai gustos.

pollo-tra-rondelle-di-mela-500x2953. SANDVIŞ DE MĂR ŞI SALATĂ DE PUI – Mărul este ingredientul ce poate fi utilizat în aproape orice salată. De această dată însă, ia locul chiflei. Folosiţi 1 măr, piept de pui, maioneză light, salată. Tăiaţi mărul rondele, eliminaţi cotorul. Restul de măr tăiaţi-l bucăţele şi amestecaţi-l cu pieptul de pui copt, făcut tot bucăţi, şi adăugaţi puţină maioneză. Puneţi o foaie mică de salată pe felia de măr, peste ea adăugaţi amestecul de pui, apoi acoperiţi cu o altă felie de măr.

panino-di-melanzane-alla-piastra4. SANDVIŞ DE VINETE COAPTE – O idee bună pentru micul dejun sau pentru gustarea de peste zi. Ingrediente: 1 vânătă, piept de pui sau ton, tulpină de ţelină. Puneţi vânăta la copt pe grătar şi tăiaţi-o apoi felii. Amestecaţi ţelina călită cu pieptul de pui şi adăugaţi un condiment sau un sos după gust. Puneţi totul între cele două felii de vânătă.

5. SANDVIŞ DE SALATĂ – salata este plină de antioxidanţi, vitamine şi minerale care previn bolile. Luaţi o frunză mare de salată, câteva fâşii de somon sau ton, maioneză. Amestecaţi somonul sau tonul cu maioneza, apoi puneţi totul între frunza de salată. Dacă doriţi, puteţi prepara umplutura şi din pui cu brânză.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s