S-A GĂSIT SOLUŢIA! CUM POT FI MOTIVAŢI ANGAJAŢII

poza ping pong 1Multe firme din domeniul tehnologiei oferă bonusuri angajaţilor, pentru a atrage minţile cele mai luminate şi să-şi motiveze salariaţii: salariu bun, prânzul în fiecare zi, serviciu de spălătorie gratuit etc.

hostess programatori 3În China însă, angajatorii au găsit soluţia pentru ca oamenii să aibă randamentul aşteptat. Unele companii care angajează programatori au început să apeleze la fete frumoase, care să le facă salariaţilor ziua de muncă mai uşoară.

De unde a venit ideea? Pentru că s-a constatat că programatorii sunt foarte buni în meseria lor, dar aproape incapabili să socializeze.

Aşa că departamentele de resurse umane au început să angajeze şi fete hostess. Ele au trei sarcini principale: să cumpere şi să le aducă programatorilor micul-dejun, ca să înceapă ziua de lucru cu energie, să vorbească pe parcursul zilei cu salariaţii, motivându-i, şi nu în ultimul rând, să-i ajute să se deschidă în relaţia cu sexul opus dacă are dificultăţi de interacţionare cu femeile.hostess programatori 4

În plus, în unele pauze, joacă şi ping-pong cu programatorii.

Cele mai potrivite candidate sunt cele cu un aspect fizic plăcut şi care au o oarecare specializare în domeniul psihologiei.

Norocoşi unii programatori! Dar mă întreb… pe fete cum le motivăm?

Publicitate

Un gând despre “S-A GĂSIT SOLUŢIA! CUM POT FI MOTIVAŢI ANGAJAŢII

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s