TEROARE ÎN CARTIER

pitzi-la-volan
O dimineaţă frumoasă, cu mult soare şi chef de treabă. Aşa mi-am zis când am plecat cu zâmbetul pe buze de acasă. Aglomeraţia, claxoanele şi înjurăturile din trafic nu au reuşit să-mi strice buna dispoziţie. Ajung în zona Titulescu, în care trebuia să mă opresc în jur de o oră. Mă uit cu atenţie să identific un loc de parcare, preocupată să nu blochez pe cineva sau să opresc pe un spaţiu închiriat. Aaa, ce noroc! Am găsit! Aproape de aleea unei intrari la bloc, dar fără să incomodez pe nimeni. Ies din maşină şi văd un afiş chiar pe gărduţul de lângă. Mă blochez. Anunţul nu era deloc prietenos:


afis_photoshop,,Măgarule care rupi! Te pândesc şi te dau pe mâna poliţiei!”

Parcă simţeam deja cum sunt filată şi eventual somată de o patrulă. Nesimţindu-mă cu musca pe căciulă, încerc totuşi să înţeleg mesajul. Să rupi ce?? Erau 3 variante: florile de după gărduţ, gărduţul, sau afişul de lângă cel cu ameninţarea, pe care era scris un număr de înmatriculare. Constat că numărul cu pricina era al Daciei papuc parcată chiar în spatele maşinii mele. Aha! Deci proprietarul trebuie să fie cel care ,,seamănă teroare” pe aici… Mă uit cu atenţie încă o dată, să mă conving că am parcat bine, fac repede, timorată, o poză la afiş şi plec să-mi rezolv treburile. Deşi nu făcusem nimic, tot am stat o oră cu frica în sân, până m-am întors şi am răsuflat uşurată că nu m-am întâlnit cu autorul anunţului.

E totuşi amuzant să-ţi imaginezi cum ar acţiona cel care a pus afişul, alergând, imobilizând autorul şi dând un apel halucinant la poliţie 🙂 Mare e gradina Domnului şi mulţi sar ,,gărduţul”…

Publicitate

Un gând despre “TEROARE ÎN CARTIER

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s