CELE MAI BOGATE CUPLURI DE VEDETE

beyonce_jayz_header_2
Cuplurile cu averi uriaşe sunt de cele mai multe ori formate din celebrităţi care se bucură împreună de frumuseţe, faimă şi mulţi bani. Investesc în diverse domenii şi devin oameni de afaceri pe cont propriu, sau împreună cu partenerul.

taylor-si-kalvinÎn acest moment, podiumul este adjudecat de starul muzicii pop, Taylor Swift, care are doar 25 de ani, alături de iubitul Calvin Harris, de 31 de ani. Împreună au câştigat anul trecut nu mai puţin de 146 de milioane de dolari.

 Cei doi i-au depăşit chiar şi pe Beyoncé şi Jay Z, care în ultimii ani erau mereu pe primul loc în topul Forbes. Au ,,sărăcit” acum şi au strâns în anul trecut ,,doar” 110 milioane de dolari. Beyonce este mai mereu în topurile muzicale, dar câştigă şi de pe urma pieselor din trecut, pe când era componenta trupei Destiny’s Child. Rapperul Jay Z în schimb, şi-a făcut un nume printre producătorii muzicali şi deţine şi un nightclub.

miranda_blake_cornerPe locul 3 sunt interpreţii de muzică country Miranda Lambert şi Blake Shelton. Amândoi au avut turnee de succes, iar el şi-a rotunjit sumele din conturi şi prin participarea ca jurat la ,,Vocea Americii”. În total, cuplul a ajuns într-un singur an la venituri de 57 milioane de dolari. Dar banii nu le-au adus fericirea, aşa că în vara acestui an au divorţat.

Din topul celor mai bogate cupluri celebre nu lipsesc David şi Victoria Beckham. Fostul fotbalist de la Manchester United şi soţia sa au câştigat 54 de milioane de dolari. O mare parte din sumă a fost obţinută din contractele de publicitate.david-beckham-and-victoria_header

 

Publicitate

Un gând despre “CELE MAI BOGATE CUPLURI DE VEDETE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s