FII INGENIOS! UITE CE POŢI FACE CU O LĂMÂIE

lamaia_header

Ce faci cu o lămâie în afară de limonadă? O transformi în produsul care te ajută să ai pielea mai luminoasă, buzele mai cărnoase şi dinţii mai albi. Sugestii ar fi multe, dar am ales să mă opresc la câteva care sunt uşor de pus în aplicare şi de preparat acasă.

1. BUZE CĂRNOASE ŞI STRĂLUCITOARE – un truc foarte bun pentru a avea buze senzuale şi catifelate este să adaugi în luciul de buze sau rujul lichid câteva picături de suc de lămâie, câteva picături de ulei de măsline şi bucăţele mici de scorţişoară.

2. Lamaia 1ZÂMBET IMACULAT – amestecă zeamă de lămâie cu bicarbonat şi aplică soluţia pe dinţi, fie cu ajutorul periuţei, fie cu o dischetă din bumbac. Procedura nu trebuie să dureze mai mult de 2 minute şi deja dinţii vor fi mai strălucitori.

3. DEODORANTUL SALVATOR – lămâia poate înlocui cu succes antiperspirantul. Proprietăţile sale au efectul unui deodorant natural, pentru că lămâia ucide bacteriile şi implicit mirosul neplăcut. O felie de lămâie trecută pe sub axilă poate deveni un deodorant de urgenţă.

4. ADIO PUNCTE NEGRE! Lamaia 2– mult mai eficace decât produsele din comerţ poate fi scrubul pentru faţă făcut de tine. Pune puţin mălai, cu o lingură de miere şi două linguriţe din sucul stors de la lămâie. Curăţă bine tenul şi rezultatul va fi evident! (pentru o mai mare eficienţă, eu fac înainte de exfoliere o baie de abur cu infuzie de plante)

5. TEN PROASPĂT ŞI LUMINOS – stoarce o lămâie, adaugă un pahar de iaurt şi un pic de ulei esenţial, ca cel de lavandă. Rezultatul este o mască pe care trebuie să o ţii doar 10 minute şi deja vei vedea că faţa va fi mai fresh.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s