COADA LA CARE STAI DE PLĂCERE

coada-la-clatite_header

Dacă e soare, merg la mare! M-am gândit: cum să ratez poate ultimul weekend în care poţi să faci plajă şi să mai simţi valurile până vara viitoare?

clatite-fataBun. La mare, dar unde? Mamaia? Mmm… nu, mi-am zis, prea trist pentru septembrie. Soluţia ideală? Vama Veche. Perfect! Am ajuns şi am mers direct pe plajă. Probabil pentru că sezonul oficial s-a încheiat, iar turiştii sunt mai puţini, cu atât mai mult inhibiţiile au fost lăsate la o parte. Am văzut mulţi străini, mulţi nudişti, multe corturi şi destui oameni euforici, semn că pentru ei vara nu s-a încheiat.

Hipstereală, că tot se foloseşte termenul. Surprinzător însă, pentru cei veniţi acolo, principalele atracţii n-au părut să fie băutura, ţigările sau alte păcate. Nu! Scopul pentru care veniseră în Vamă era să… mănânce o clătită! Şi nu oricum, ci chiar făcând sacrificii. Adică punându-şi răbdarea la încercare. Pentru o clătită, ce-i drept delicioasă, erau dispuşi să stea oricât la coadă. Dura cam O ORĂ până să-ţi vină rândul. Chiar şi aşa, nimeni nu a abandonat provocarea. Pentru turistul din Vamă, clătitele au devenit parcă un ,,must”.

clatita_photoshopNici la shaorma sau McDonald’s nu vezi aşa o coadă. Poate doar în unele instituţii, pentru a-ţi face vreun act, dar cu siguranţă niciunul dintre cei care stau la rând nu zâmbeşte.

Ei bine, la clătite, în Vamă, se stă la coadă de plăcere, chiar şi O ORĂ, pentru că gustul merită. Asta deşi, e drept, oricine le poate face şi acasă, în mai puţin de o oră. Da, dar… nu e clătita din Vama! 🙂

Recunosc. Nici eu n-am rezistat tentaţiei 🙂 Nu poţi să mergi în Vamă şi să nu mănânci o ,,banană-n scutec” sau o ,,duduiţă”.

Tu cât eşti dispus să stai la coadă pentru o clătită? 🙂

panou-clatite

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s