VIAŢA ÎN DIRECT, PE INTERNET

viata-in-direct,-pe-internet_2396x425

Un norvegian îşi petrece întreaga viaţă în faţa unei webcam. Să nu vă imaginaţi însă că face lucruri palpitante. Ci pur şi simplu stă în garsoniera sa şi transmite în direct, online, fără oprire.

Ari Kivikangas are 48 de ani, iar ideea i-a venit în urmă cu câţiva ani, când a fost nevoit să stea în casă 3 luni. Pentru că avea mult timp liber şi nu avea ce face, şi-a propus să stea online 24 de ore din 24. Acum iese rar din casă, mai ales că este şi epileptic, iar de pe urma transmisiei live nu are niciun beneficiu financiar. Singurele momente în care dispare din faţa camerelor de luat vederi sunt atunci când îşi ia medicamentele şi când merge la baie. În rest, ascultă muzică şi urmăreşte documentare online. Are montate câteva camere video în casă, care îl filmează chiar şi când doarme.

Iniţiativa a fost comparată cu Truman show. Ari are deja mulţi fani fideli pe cyberman.tv, iar bărbatul spune că hobby-ul acesta i-a salvat viaţa. Anul trecut i s-a făcut rău în casă, iar un telespectator a chemat ambulanţa. Medicii i-au spus că dacă nu ar fi intervenit la timp, nu ar fi avut şanse de supravieţuire, aşa că acest ,,big brother” s-a dovedit până la urmă a fi chiar o idee salvatoare.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s