CELE MAI SCURTE CĂSNICII DIN ISTORIE

casnicii_header

Britney Spears deţine recordul. Pentru cântăreaţă, angajamentul ,,până când moartea ne va despărţi” a însemnat 55 de ore de căsnicie. Britney s-a căsătorit la Las Vegas cu prietenul din copilărie, Jason Alexander, după o petrecere stropită cu destul alcool. După două zile, cei doi au divorţat. carmen-electra-dennis-rodman-lg-02

Tot la Las Vegas şi-au unit destinele la 7 dimineaţa şi Dennis Rodman (liderul NBA pentru şapte ani consecutiv) cu actriţa Carmen Electra. Fiorul iubirii a durat doar 9 zile, iar cei doi au cerut anularea căsniciei.

Povestea de iubire dintre Kim Kardashian şi Kris Humphries a început să scârţâie chiar din luna de miere, aşa că după doar 72 de zile de căsnicie, cele două vedete au redevenit libere.

Tot trei luni au rezistat şi Lisa Marie Presley cu Nicolas Cage, după ce se căsătoriseră într-o ceremonie deosebită în Hawaii.

După 4 luni de căsătorie cu Jennifer Esposito, Bradley Cooper a cerut divorţul, invocând ,,incompatibiliatea de caractere”. Cei doi s-au desparţit amiabil, după ce şi-au dat seama că nu sunt făcuţi unul pentru celălalt.

drew-barrymore_2094885iDoar 16 săptămâni a rezistat în căsnicie şi Renée Zellweger. Deşi au avut o lună de miere romantică la malul mării, actriţa şi cântăreţul Kenny Chesney au ajuns la concluzia că nu se simt bine unul lângă celălalt. Ea a cerut anularea căsniciei.

Drew Barrymore şi Tom Green au fost căsătoriţi 5 luni, în timp ce Jennifer Lopez şi Cris Judd s-au străduit puţin mai mult şi au încheiat căsnicia abia după 9 luni.

Deşi poate ar fi fost mai bine să se gândească mai mult înainte să spună ,,fatidicul DA”, partea bună este că nu s-a mai pus problema scandalului pe avere, pentru că lanţul de iubire s-a rupt la fel de repede pe cât s-a legat.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s