AUTOCARELE LOW-COST

autocare_748x133

Călătoriile cu avionul au devenit tot mai atractive, nu doar datorită timpului economisit pentru a ajunge la destinaţie, dar şi pentru că preţurile biletelor ,,au intrat la apă”. Cu alte cuvinte, dacă în urmă cu câţiva ani mulţi nici nu visau să zboare printe nori, acum, costurile unei călătorii pot fi suportate şi de ,,omul de rând”. Ba chiar unele tichete pentru o destinaíe în afara ţării pot fi mai ieftine decât o călătorie cu trenul în România.

Moda low-cost a devenit atât de populară, încât s-a molipsit şi la alte mijloace de transport. Aşa s-a născut în Marea Britanie ,,călătoria low cost cu autocarul”. Din Anglia, treptat afacerea a avut succes şi în afara graniţelor, astfel că în mai multe ţări din Europa există posibilitatea deplasării între marile oraşe cu un preţ de bacşiş am putea spune. Şi asta pentru că o călătorie costa 1 sau 2 euro.

autocare-2_748x242Da, chilipir! Deci dacă în vacanţă vreţi să vedeţi mai multe oraşe în ţara pe care o vizitaţi, puteţi încerca şi varianta deplasării cu autocarele low-cost.

Mai mult, dacă aveţi timp şi răbdare, vă puteţi deplasa şi dintr-o ţară în alta cu un preţ decent. De exemplu, dacă mergeţi de la Barcelona la Paris, vă costă doar 25 de euro. Însă atenţie! Călătoria durează 14 ore.

Cert este că încet-încet, ofertele pentru mijloacele de transport devin din ce în ce mai tentante pentru cei însetaţi de călătorii.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s